BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Turingevägen 120

  • 5 rum och kök
  • 131 kvm
  • 7.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är det dags för ett radhus i absolut toppskick på Örbys kanske mest barnvänliga område att hitta en ny familj! 
Tänkt dig att bo på i ett område och på en gata var barnen har kompisar i nästan varje hus där lek spring och bus fyller dagarna. Grönskande gräsytor, skola, lekplats och mataffär bara några minuter bort - låter nästan för bra för att vara sant - men så är livet på Turingevägen 120.

Själv kan du sitta i trädgården och njuta av ett renoverat riktigt trivsamt hus i suveränt läge.

Alltså - letar du ett optimalt hus var det så kallade livspusslet blir lätt att lägga har du verkligen hittat hem - välkommen! 

Detta trivsamma och mycket väldisponerade radhus på ca 131 kvm med lekvänlig tomt ligger mitt i hjärtat av Örby. Här har du ett mycket välplanerat hus med 3-4 sovrum, lättskött liten tomt med lekytor för barnen, uteplats i bästa sydvästläge,, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamilj! Ett modernt och omsorgsfullt renoverat hus som det bara är att flytta in i direkt.

Läget i villaidyllen Örby är mycket bra med en promenad på ca 12 minuter till Örbyskolan, och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

Mycket bra kommunikationer med bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord. 

- toppskick
- suveränt läge
- lättskött grönskande liten trädgård
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar
- kanske Örbys mest lekvänliga gata 

*****
Matrum / vardagsrum
Ett generöst matrum med direkt anslutning till köket med bra plats för matbord och annat möblemang om så önskas. En social planlösning var du kan ha plats för många - perfekt för barnkalas och middagar. Ekparkett på golvet och målade väggar. 

*****
Kök
Ett mycket trivsamt kök som blir husets naturliga träffpunkt tillsammans med matplatsen. Vid matplatsen finns plats för många vilket förstås är optimalt när man ska duka upp till kalas. Köket är renoverat 2022 - modernt och smakfullt. Ett funktionellt kök med bra förvaring, arbetsytor.

*****
Uteplats / trädgård
På baksidan med utgång från köket och matplats finns en generös stenlagd uteplats i perfekt söderläge - sol hela dagen och mot kvällen - bästa läget alltså!. Här finns ytor för loungegrupp, matbord, grill och barnens lek - verkligen en oas för harmoni och umgänge. Välskött liten trädgård med gräsytor, och plats för grönskande odlingar. På framsidan avnjuter man med fördel morgonkaffet i solen. 

*****
Gäst-wc & tvättstuga
En utmärkt gäst-wc på entréplanet med wc, handfat, kakel, klinker. Utmärkt tvättstuga med golvvärme, perfekt för blöta stövlar.

*****
Hall
Välkomnande hall med bra utrymme, 3 inbyggda garderober. Perfekt med klinkergolv så det är bara rulla in en vagn eller kliva på med regniga stövlar.  

*****
ÖVRE PLAN
*****

Sovrum 1, 2, 3
Tre generös sovrum på övre plan, gott om plats för möblemang och förvaring. På övre plan finns två utmärkta klädkammare. Bra med plats för sängar, leksaker, lekyta och förvaring. Utgång till generös balkong från två av rummen. 

*****
Badrum & bastu
Ett suveränt badrum från 2013 med dusch, modernt och eleganta val av kakel och klinker, samt med golvvärme. Bastu, wc, handfat. 

*****
Förråd
Ett utmärkt vindsförråd. Även kallförråd vid entrén. Förråd under trappen också.