BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Lilla Essingen

Strålgatan 19

  • 1 rum och kokvrå
  • 22 kvm
  • 2.520.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Välplanerad etta med alkov
- Högt fritt läge
- Magnifik balkong
- Sjöglimtar
- Välskött förening
- Gemensam takterrass

Välkomna till denna fina 1rok om 22 kvm i en av Lilla Essingens populäraste föreningar som är stabiliteten själv & har mycket god ekonomi! Lägenheten är väldisponerad där varje kvadratmeter nyttjas effektivt. Balkongen är väl tilltagen och gör denna lägenhet till en verklig pärla, här finns plats för fyra sittande matgäster och övrigt möblemang. I detta boende möts du av charmiga detaljer såsom parkettgolv, marmorfönsterbänkar & stora fönsterfönsterpartier.
Bostaden bjuder allrum med plats för soffa och liten matplats, finurlig alkov med smidig förvaring under sovplatsen, balkong av största slag, kovrå med charmant fönster, helkaklat badrum och en välkomnande hall. Det finnes även två originalgarderober med förvaring upp till full takhöjd samt att vindsförråd finns likaså. Säkerhetsdörr är installerad.


Föreningen Luxlampan 9 har låg belåning och deras hus i i mycket gott skick. Lån per kvm uppgår till ca 3600 kr, man amorterar på lånen årligen. En stor fördel är uthyrningen av tre stycken parkeringsplatser vilka hyrs ut för 800kr/mån till medlemmarna. Takterrassen högst upp har en av Lilla Essingens mest underbara utsikter. Här blir grillkvällarna något verkligt extra med utsikt över västerbron, Mälaren och mer därtill!