BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan

Kransbindarvägen 21

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.750.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

MYSIG GAVELLÄGENHET I POPULÄRA MIDSOMMARKRANSEN!

På lugn gata i bevarade LM-staden välkomnas du till denna välplanerade gavellägenhet. Här nyttjas varje kvadratmeter till fullo och ljuset i denna bostad är något utöver det vanliga. Här finns fönster i tre väderstreck, och solens strålar kan avnjutas hela dagen. 

Vidare erbjuds ett allrum med stora fönster mot föreningens lummiga innergård. Här har en skiljevägg byggts för sovalkov. Sovalkoven är stor nog för en dubbelsäng. och i allrummet finns plats för både soffa och skrivbord. Köket är även det rymligt och här finns gott om plats för matgrupp. I köket finns spis med ugn och kombinerad kyl/frys. Badrummet renoverades 2017 och har golvvärme, takdusch, handdukshängare, spegelskåp, handfat med kommod (tvättmaskinen är av äldre modell). I hallen möts du av det otroliga ljusinsläppet och här finns originalgarderoberna bevarade. Säkerhetsdörr är inistallerat och i källarplan finns stort förråd som hör till lägenheten. Den gemensamma balkongen finns en halv trappa upp från lägenheten. 

Brf Tele är en stor och stabil förening med sund ekonomi, belåningsgraden är nere på 2006 kr/kvm (endast bostadsyta inräknat) enligt årsredovisning 2022. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen så som hobbyrum, fyra övernattningslägenheter, festlokal, bastu, tvättstuga samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad nås även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

En bostad väl värd att uppleva - Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

- Gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Utsikt över lummig grönska
- Rymligt allrum med sovalkov
- Kök med plats för matgrupp
- Kaklat badrum från 2017 med tvättmaskin
- Generöst med förvaring och stort förråd i källaren
- Grönskande innergård med odlingslådor, sittplatser och grillplats
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad om ca 2006 kr/kvm
- Bastu, fyra gästlägenheter och festlokal i föreningen