BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Hanna Paulis gata 11, vån 2 av 3

  • 4 rum och kök
  • 85 kvm
  • 4.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till din framtida drömbostad. Rymlig och välplanerad 4 rok, 85 kvm, belägen på våning 2 av 3. Bästa läget i området med balkong i västerläge mot trevlig grönska, ingen insyn alls! Här finns stort kök med plats för rejält matbord, 3 bra sovrum, rymligt badrum, extra separat toalett och hall med plats för massor av förvaring. Lägenheten är i äldre stil och i behov av renovering men kan bli hur fin som helst. 

Mycket bra och stabil bostadsrättsförening. Här har man den utmärkta kombinationen av låg belåning, endast 2279 kr/kvm, och de stora renoveringarna genomförda (se mer info under detaljerad information). Ytterligare ett plus är att snabbt bredband (1000/1000mbit/s) ingår i månadsavgiften.

Mycket bra läge alldeles intill Fruängen centrum. Området erbjuder en unik kombination av grönska och närheten till city med 18 minuters resa med tunnelbana. De natursköna omgivningarna är lugna och trivsamma och bjuder på fina motionsspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Långsjöbadet och Vinterviken i närheten.

Ett stenkast ifrån lägenheten ligger Fruängstorget och dess utbud med bland annat gym, flertalet restauranger, blomsterbutik, apotek, grönsakshandlare, Hemköp, Coop och Systembolaget. De mysiga kvarterskrogarna Parma och den populära fiskbutiken Ersson lockar de flesta Fruängsborna med sina menyer och trevliga uteserveringar. 

Välkommen på visning!