BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink/Blåsut

Skärmarbrinksvägen 5

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • 2.725.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Välplanerad tvåa 
- Gavelläge med fönster i två väderstreck 
- Originalcharm bevarad
- Genomgående planlösning  
- Nära naturområden och stadspuls
- Utmärkta kommunikationer 

Ta chans att se denna välplanerade tvåa om 42,5 kvm belägen en halv trappa upp i huset på Skärmarbrinksvägen 5. Här kliver ni in i en trivsam lägenhet i gavel med fönster i två väderstreck Bostaden erbjuder en genomgående planlösning, mycket charm och bevarat funkisköket! Även platsbyggd förvaring är bevarad sedan byggåret. Sovrummet är rejält likväl vardagsrum med dess underbara fönster! Detta är verkligen ett hem som passar utmärkt för såväl singeln som paret, tack vare den smarta planlösningen. 

Här bor ni på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Avicci Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm.

Området kring Blåsut är expansivt och flera goda och trendiga restauranger och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Bonne Femme finner ni runt husknuten på Blåsutvägen som erbjuder nybakat bröd och magiska bullar! Även lugna och och sköna Blåsutparken finns på gångavstånd. För den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet en kort promenad bort. På andra sidan Nynäsvägen finns Avicci Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel. 

På gångavstånd från bostaden hittar ni Slakthusområdet som utvecklas från ett industriområde till en urban stadsdel där bostäder, arbetsplatser, handel och service samsas med nya parker och torg. I kontrast till de närliggande arenorna i stort format ska Slakthusområdet med sin hundraåriga historia erbjuda, och erbjuder redan nu god mat, kultur och upplevelser i småskalig miljö. 

Missa inte denna pärla!