BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 8A, 7 tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 5.425.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och välplanerad 3:a om 78 kvm högt upp i fastigheten med stor inglasad balkong i sydvästläge med vacker utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp! Från master-sovrummet och balkongen kan man njuta av den rogivande vattenutsikten, spana på kryssningsfartyg och annat båtliv som passerar förbi. 

Man välkomnas via säkerhetsdörr av en öppen och rymlig hall med ett snyggt och praktiskt klinkergolv i grått, goda avhängningsytor och förvaringsmöjligheter bakom spegelgarderober med skjutdörrar. I anslutning till hallen nås bostadens moderna badrum med lyxiga bekvämligheter som bl.a. tvättmaskin, torktumlare och bubbelbadkar. Vidare in i bostaden kommer man in till det ljusa och luftiga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. En perfekt samlingsplats för familj och vänner och här har man bra förutsättningar för sociala tillställningar. Från köket når man bostadens fantastiska inglasade balkong om ca 12 kvm i sydvästläge som blir som ett extra rum och bjuder på en suverän utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården på andra sidan! Här finns generösa ytor som bådar plats för både lounge-grupp, barbord, elgrill/gasolgrill och växter.

Stilrent Vedumkök med luckor i sober kulör och en mörk bänkskiva i laminat med matchande stänkskydd. Köksutrustningen består av dubbel rosfri kyl/frys side-by-side, inbyggd mikro och ugn, induktionshäll, LED-belysning samt diskmaskin. Man har väldigt goda arbetsytor och bra med förvaring bakom snygga skåpluckor. 

Bostaden har två ordentliga sovrum. Master-sovrummet är väl tilltaget med två stora fönster varav det ena bjuder på en härlig vattenutsikt över inloppet. Här finns gott om plats för 180 säng, nattduksbord, byrå och garderob. Det andra sovrummet nås från andra sidan vardagsrummet och har plats för säng, nattduksbord, byrå eller annat möblemang efter tycke. Via detta sovrum har man även en stor klädkammare.

Stort och fräscht badrum som är stilrent inrett med fint klinker i grå kulör och kakel på väggar i vit kulör. Badrummet är utrustat med wc, handfat med vit kommod, spegel, lyxigt bubbelbadkar, handdukstork/tvättställ, separat tvättmaskin och torktumlare från SIEMENS med praktisk arbetsbänk ovanpå samt gott om förvaring bakom vita väggskåp ovanför.

Hela bostaden genomsyras av smakfulla material-och färgval, genomgående parkett, ljusmålade väggar, och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar perfekta ytor både för sociala tillställningar och lugna hemmakvällar. Detta är ett privilegierat boende där man bor med pulsen i Stockholm city på bekvämt avstånd och vid början av vår berömda vackra skärgård!

Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

BRF Kajplats Kvarnholmen är en stabil förening som äger marken. Föreningen består av fem huskroppar med 223 lägenheter och 5 lokaler. Det finns fyra gemensamma takterrasser med magisk utsikt och utemöbler för medlemmar att nyttja, övernattningslägenhet, garage som nås direkt ner via hiss, flera cykelrum, barnvagnsrum, styrelserum, städrum, rullstolsförråd och kajakrum. Busshållplats finns en minut från bostaden som tar 10 minuter till Slussen, eller varför inte ta den uppskattade SL-båten utanför på kajen som avgår var 15e minut och tar dig in till Nybroplan på drygt 20 minuter?

Välkommen på visning!