BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby Allé 119, 4tr

  • 3.5 rum och kök
  • 77 kvm
  • 6.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

På den charmiga boulevarden Hammarby Allé, med sitt pulserande stadsliv och bara ett stenkast från vattnet, ligger detta boende strategiskt placerat mitt i Hammarby Sjöstad. Högt beläget i ett av områdets höga hus, bjuder det på en fantastisk ljusinsläpp året om och en underbar kontakt med himlen tack vare sin luftiga placering.

Med flera stora fönster och burspråk i olika riktningar kan du njuta av varierande utsikter från varje rum. Här finner du en harmonisk balans mellan gemenskap och privatliv med två sovrum samt ett arbetsrum eller en sovalkov. Bostaden är välskött och håller hög standard.

Det generösa sällskapsköket erbjuder gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor, perfekt för matlagning och samvaro. Ett stort, helkaklat badrum komplett med badkar och tvättmaskin ger både komfort och praktiskt utrymme med gott om förvaring i skåp.

Under vår- och sommarmånaderna blir balkongen en förlängning av umgängesytor, delvis skyddad mot boulevarden och med en härlig vy mot grönska och vatten. Klädkammare med plats för det mesta och ordentlig hall. Dessutom ingår ett rymligt källarförråd för extra förvaringsmöjligheter.

Friköpt tomt, skuld per kvm 8 858 kr.