BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Gävlegatan 5, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 5.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfullt renoverade lägenhet som förenar 20-talets charm med moderna materialval, vilket skapar en exklusiv känsla. Här återfinns gott om bevarade originaldetaljer såsom plankgolv, spröjsade fönster och generös takhöjd på 2,78 m. Bostaden är belägen högt upp i huset och har en optimalt planerad planlösning med ett modernt kök i vinkel, ett rymligt vardagsrum med gott om plats för matbord och vardagsrumsmöblemang samt ett sovrum med plats för en dubbelsäng.

När du kliver in möts du av en ljus och luftig atmosfär, skapad av det naturliga ljuset som flödar genom fönstren. Den lummiga utsikten över parken utanför fönstret ger en känsla av ro och avkoppling mitt i stadens puls.

Detta är platsen där du kan njuta av fördelarna med att bo i Vasastans mysigaste kvarter med stort kulturhistoriskt värde. Här bor du lugnt samtidigt som du har direkt närhet till stadens puls, kommunikationer, restauranger och caféer.

Föreningen är mycket uppskattad och stabil med god ekonomi. Det är en äkta förening som äger marken, har en låg belåning på 1 713 kr/kvm samt låga avgifter.

Hall:
Välkomnande hall där du direkt möts av en känsla av rymd och ett naturligt ljusinsläpp från bostadens stora fönster. Hallen har förvaring genom en djup garderob, och här finns även möjlighet till ytterligare förvaring genom en hatthylla.

Kök:
Ett smakfullt renoverat och välutrustat kök med exklusiva materialval. Köket är i vinkel, vilket skapar goda arbetsytor och en öppen känsla i bostaden. Det är utrustat med integrerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt tvättmaskin.

Vardagsrum:
Ett ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot bostadens kök. Här finns gott om plats för vardagsrumsmöblemang såsom soffa, soffbord, TV-möbel samt en stor matplats. Från fönstret har du en lummig utsikt över Hedemoratäppan. I rummet finns även en rymlig garderob.

Sovrum:
Ett mysigt och harmoniskt sovrum med utsikt över Hedemoratäppan. Här finns plats för en dubbelsäng (i dagsläget står en 180 cm bred säng) samt sängbord.

Badrum:
Ett stilrent badrum utrustat med WC, handfat och dusch. På golvet ligger kolmårdsmarmor och på väggarna sitter vitt kakel.

Övrigt:
Bostaden har genomgående ett vackert ljust plankgolv. Till lägenheten hör 1 vindsförråd och 1 källarförråd