BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nedersta-Västerhaninge

Nedersta allé 51

  • 5 rum och kök
  • 130 kvm
  • 4.295.000 kr utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Nedersta Alle 51 – ditt drömhem i hjärtat av ett av Västerhaninges mest eftertraktade områden! Detta fantastiska parhus är en perfekt kombination av modern komfort och bekvämlighet för hela familjen.

Med en rymlig boyta på 130 kvadratmeter spridd över två våningar, är detta hemmet du alltid har drömt om. De fem välplanerade rummen erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och sociala sammankomster.

Det som verkligen utmärker detta hem är dess utomhusutrymmen. På både framsidan och baksidan finns generösa uteplatser och en välskött trädgård, perfekt för sommarkvällar med grillning eller avkoppling under solen. Och för bilägaren är den privata uppfarten med carport en dröm, med plats för upp till 2-3 bilar.

Byggåret 2019 garanterar moderna bekvämligheter och hög kvalitet i varje detalj. Du kan vara säker på att detta hem är både energieffektivt och stilfullt.

Området är lika attraktivt som hemmet självt. Beläget i ett barnvänligt område, är det perfekt för familjer med närhet till lekplatser, skolor och grönområden. Samtidigt har du alla bekvämligheter inom räckhåll, med affärer, restauranger och kommunikationer bara en kort promenad bort.

Sammanfattningsvis erbjuder Nedersta Alle 51 en enastående möjlighet att skapa ett liv fyllt av komfort, gemenskap och bekvämlighet. Ta chansen att bli ägare till detta fantastiska hem och upplev det bästa av stadsliv och familjeliv på samma gång!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 5 rum och kök varav 4 sovrum. Lägenhetsnummer 38. Föreningen Brf Nedersta allé.

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk. Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump.

TV- och internetanslutning

Fiber via Telia.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4.295.000 kr utgångspris. Månadsavgift 5 938 kr (VA, sophämtning, parkering och Tv från Telia. ingår). Andel i föreningen är 3.62769 %.

Driftskostnad

Totalt 1 400 kr/mån (16 800 kr/år) varav El 1 050 kr/mån, Försäkring 350 kr/mån. Antal personer: 4. Driftkostnader kan ändras efter antal i hushållet och avtal. .

Lägenhetens nettoskuldsättning

1 276 873 kr Bostadsrättens nettoskuldsättning är beräknar på uppgifter Årsredovisning 2022.

Överlåtelseavgift

2 006 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

860 kr.

Byggnadsår
2019

Tv och bredband
Fiber

Gemensamhetsutrymmen
Till varje lägenhet hör ett förråd. Förvaringsutrymme finns även på vinden.


Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hall
Bra hall med goda avhängningsmöjligheter för all typ av förvaring.
Väggarna är ljusa toner och på golven finner vi praktisk klinker.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med enkel passage ut till den underbara uteplatsen/trådgården. Vackert ljusinsläpp tack vare stora fönsterparti. Här finns plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Väggarna går i ljusa kulörer och golven pryds av parkett.

Kök
Härligt dubbelsidigt kök med plats för hela familjen. God förvaring tillsammans med generösa arbetsytor gör det svårt att inte finna kärlek för matlagningen. Luckorna går i en sober ljus kulör som ger ett modernt intryck i samspel med den vita klinkern. Väggarna pryds av ljus kulör och golven går i parkett.

Badrum
Ljust helkaklat badrum med golvvärme och duschhörna.
Utrustning såsom: WC, kommod, spegelskåp med belysning, vägghängd förvaringsmöbel och duschhörna i klarglas.


ÖVRE PLAN

Sovrum 1
Trevligt ljust sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. På golven är det parkett och väggarna är målade i ljus kulör. Förvaring finns i platsbyggd garderob. Här finns även en fransk balkong. 

Sovrum 2-4
Tre rymliga sovrum med plats för säng och övrigt möblemang. Två av sovrummen har fönster i två vädersträck med maximal ljusinsläpp. Här pryds golvet med det genomgående parkett golven. 

Badrum
Stort helkaklat badrum med golvvärme och badkar.
Vitt kakel och mörkare ton på klinker ger en modern känsla. Utrustning såsom: Tvätt och torktumlare under tvättbänk, WC, badkar, kommod, spegelskåp med belysning samt ett praktiskt förvaringsskåp över tvättbänken. 

Uteplatser

Härliga uteplatser på fram och baksida. Framsidan erbjuder en altan med plats för ett möbelset, grill och övrig möblemang. Uteplatsen på baksidan börjar med en altan som fint går över till en stor och plan gräsyta som barnen kan leka fritt på samtidigt som man avnjuter lata sommardagar. Med dess optimala läge får du ostörd läge mot en allmänning.  Härifrån når du även förrådet som ligger intill carporten.

Förvaring

Gott om förvaringsytrymmen i vind samt klädkammare på övreplan. På nedre plan finns ett förråds utymme under trappen

Pakering

I direkt anslutning till huset så finns det en tillhörande carport. Med uppfarten och carporten får det plats med ca 2-3 bilar. 

Områdesbeskrivning

Västerhaninge ligger i kommunens södra del, 6 km från Haninge centrum. Västerhaninge har drygt 10 000 invånare, goda kommunikationer och ett bra serviceutbud.

Bostäder
I Västerhaninge finns ett flertal bostadsområden. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus.

Allmän och kommersiell service
Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker. 

Skola, barn- och äldreomsorg
I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Kommunikationer
Västerhaninge har egen pendeltågstation nära centrum där det går fyra tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn ett flertal busslinjer ansluter till pendeltåget. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är cirka 30 minuter. 

haningekommun@haninge.se