BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Birka

Blomstervägen 50

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen hem till Blomstervägen 50 och denna exemplariska tvårumslägenhet om 63kvm. Med sitt sydvästliga solläge, utmärkta gavelplacering och nyrenoverade skick är detta en sann tiopoängare du måste uppleva på plats!

Lägenheten är genomgående renoverad med en sällsynt omsorg för detaljer. Under 2023 har varje yta fått en noggrann förnyelse, från ytskikten som gjorts om från grunden och det nykaklade badrummet till det fullt utrustade köket som är utformat för både funktion och stil. (För en komplett redogörelse för renoveringsarbetet, se dokumentet "Renoveringslista")

Det moderna köket är stort nog för matbord och kommer utrustat med nya vitvaror inklusive en ny induktionshäll, ugn och diskmaskin. Den eleganta bänkskivan och de nyligen slipade och målade luckorna ger en modern känsla utan att tappa den tidlösa charm som blomstervägen är känd för.

Badrummet är en dröm för dig som gillar ordning och reda. Nya tätskikt och kakel, allt med intyg, samt nydragen vatten och el till arbetsbänken med tvättmaskin och torktumlare. Här kan du vara säker på att våtrummet är byggt för långvarighet!

I hallen intill sovrummet ligger en praktisk klädkammare med ytterligare förvaring inne i sovrummet i form av platsbyggd elfa-garderob. Här finns även gott om utrymme för en dubbelsäng.

Det fantastiska vardagsrummet är lättmöblerat och badar i ett naturligt ljus som lyfter fram varje väl genomtänkt detalj. Utanför väntar en tilltaget rymlig balkong, komplett med eluttag och en praktisk manuell markis, perfekt för att njuta av soliga dagar eller stillsamma kvällar med en svalkande dryck i handen.

Varenda list, kakelplatta, dörrhandtag och fönsterbräde talar om ett detaljerat och omsorgsfullt renoveringsarbete som saknar motstycke. Denna lägenhet är en sällsynt juvel som väcker känslor från första besöket. Missa inte chansen att uppleva något utöver det vanliga i Blomstervägen 50 - helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats, välkommen!