BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björkhagen

Riksbyggens Brf Björkstigen

  • 4 rum och kök
  • 108 kvm
  • 7.995.000 kr
Värdera din bostad

Beskrivning

Lugnt belägen mitt i Björkhagens blomstrande kvarter men ändå bara ett stenkast från tunnelbana hittar du denna fantastiska 4:a med stor uteplats med morgonsol mot den lugna och lummiga innergården samt balkong med kvällssol! Lägenheten har 3 sovrum i fil och en stor social yta i kök/vardagsrum så denna bostad lämnar ingenting åt slumpen!

Varför inte starta dagen med att sätta sig med en varm kopp kaffe och lyssna till fågelkvitter från uteplatsen för att sedan på ca 10 minuter ta dig in till stadens puls? 

Kontakta fastighetsmäklare för mer info om projektet! 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök . Våningsplan 1/5. Lägenhetsnummer 211. Föreningen Brf Björkstigen.

Byggnadssätt

Ventilation: FTX System. Fönster: 3-glas. Eldstad: Braskamin.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 7.995.000 kr. Månadsavgift 6 682 kr.

Driftskostnad

Totalt 1 125 kr/mån (13 500 kr/år) varav Övrigt 1 125 kr/mån.

Föreningen
Brf Björkstigen kommer bestå av43 lägenheter om 1-5 rok. 
Fördelningen är : 6 st 1:or,  9 st 2:or,  11 st 3:or,  14 st 4:or,  3 st 5:or. 
Fjärrvärme är uppvärmningssystem & Ventilationen är ett FTX-system.Det kommer finnas solceller på taket som är tänkta att driva elen i trapphus, belysning, fläktar och pumpar i gemensamma utrymmen

Tv och bredband
TV- och bredbandsleverantörs basutbud

Gemensamhetsutrymmen
Gemensamhetslokal för mindre sammankomster samt styrelsemöten. Det kommer även att finnas en co-workingyta med 2-3 arbetsplatser. På gården finns grillplats, lekplats och ett gemensamt växthus.
Cykelförråd, Källarförråd samt garage nyttjas gemensamt.

Ekonomi
Avgiften täcker kostnader för: -värme -fastighetsförvaltning -städning av trapphus -sophämtning -gräsklippning och snöröjning -löpande utgifter för drift och olika tjänster -lån/amortering -underhåll av fastigheten -TV- och bredbandsleverantörs basutbud

Kostnader som tillkommer: -Hushållsel och varmvatten betalas separat för just den mängd du använder.
-TV- och bredbandsleverantörs tilläggsutbud.

Parkering
Brf Björkstigen kommer att få tillgång till 18 garageplatser som byggs under huset. 1 av dessa 18 platser är reserverad för föreningens gemensamma poolbil. 7 platser (+1 plats för poolbil) är utrustade med laddstolpar för elbil. I projektet erbjuds även mobilitetstjänster som bil- och cykelpool med 2 el-lådcyklar och 2 vanliga el-cyklar. Övriga 11 platser är förberedda för framtida installation av laddstolpar.
En parkeringsplats utan laddstolpe:  2500 kr/månad. Parkeringsplats med laddstolpe:  3125 kr/månad exkl. elförbrukning. Kostnaden för elförbrukning debiteras på månadsavin.

Mark
Marken är friköpt.


 

Rumsbeskrivning

I Brf Björkstigen har vi valt en hög inredningsstandard där du väljer kostnadsfritt mellan vita eller gråa köksluckor.
Du kommer att kunna välja mellan flera olika inredningspaket & dessa presenteras på projekthemsidan där du också kan testa att byta stilar i en digital miljö. https://riksbyggen.locka.cloud/uz_selection