BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lugnets allé 23

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 4.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här råder en fridfull atmosfär, där stadens puls möter naturens lugn, skapandes den ultimata miljön för dem som söker det bästa av två världar. Livet flödar genom den charmiga innergården med sitt glada sorl och skratt som fyller luften mellan husen, vilket ger området en levande känsla. Sommartid förvandlas området till en ännu vackrare plats, med fasader som badar i solsken, blomstrande rosrabatter och en atmosfär som välkomnar redan vid tröskeln.

Att bo här, i denna eftertraktade del av staden med dess pulserande närhet, är garant för en hög trivselfaktor. Dessutom ligger badmöjligheter och vackra naturstråk längs Sicklasjön bara en kort promenad bort.

Brf Sjöstaden 1 är en välskött förening med stabil ekonomi och förmånliga avgifter, möjliggjort av sina generösa lokalintäkter. Beläget mitt i hjärtat av Sjöstaden, erbjuder föreningen bekvämligheter såsom närbutiker och kollektivtrafik precis runt hörnet. Den låga avgiften inkluderar till och med kabel-tv, bredband, värme, vatten och el.

Fastigheten har en energiklass B, vilket möjliggör gröna bolån hos de flesta banker idag.

Lägenheten erbjuder ett vackert burspråk som idag fungerar som ett barnrum. Ett fullt utrustat kök och ett rymligt vardagsrum, med plats för både matbord och soffa, utgör hjärtat av hemmet. En rymlig balkong, badad i sol från lunch till tidig kväll, nås från de sociala ytorna och ger möjlighet till avkoppling utomhus. Samtliga rum vetter mot den lugna innergården och sovrummet erbjuder gott om plats för garderober samt en arbetsplats eller skrivbord. Badrummet, beläget intill hallen, är utrustat med dusch, toalett och förvaringsskåp. Förberett för tvättmaskin.

Till lägenheten hör också ett tillhörande förråd för extra förvaringsmöjligheter.