BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Västgötagränd 7

  • 2 rum och kök
  • 66.5 kvm
  • 5.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en välplanerad lägenhet som med enkla medel kan göras om till en 3:a ! Ni finner stora fönsterpartier och ett smakfullt kök! Lägenheten är genomgående och har en social planlösning med grönskande träd utanför under vår och sommar halvåret. Ni bor lugnt och ostört trots att ni bor mitt på Södermalm med närhet till allt söder kan erbjuda!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med plats för ytterkläder samt övrigt möblemang. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum. Vardagsrummet är stort och öppet med gott om plats för soffgrupp, matbord samt kontorshörna om så önskas. Köket är även det ett luftigt rum med gott om förvaring bakom vita köksluckor och lådor samt generöst med bänkskiva. Invid fönstret finns plats för matbord. Här finns all maskinell utrustning så som ugn, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Från köket nås även ett otroligt stort förråd som sväljer väldigt mycket förvaring. 

Sovrummet är väl tilltaget och har gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Från detta rum nås ett stor klädkammare som sväljer årstidernas alla klädesplagg. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, tvättpelare med tvättmaskin med torktumlare, kommod och wc.

Sammantaget är detta en ljus och fin lägenhet som passar såväl paret som singeln! Ni bor i en stor och solid förening.

Varmt välkomna på visning!