BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Helgalunden

Assessorsgatan 6, 2 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 42 kvm
  • 4.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till underbara och pittoreska Assessorsgatan 6! Här bor du på en lugn gata omringad av grönskande träd och parker med ett stenkast ifrån populära Nytorget. Lägenheten är otroligt välplanerad med stora sociala ytor och vackra detaljer bevarade från byggåret 1929. Du bor dessutom med nästintill ingen insyn när träden slår ut och skapar en grönskande oas utanför fönstret.

Väl inne i lägenheten möts du av en välkomnande hall med goda avhängnings möjligheter. I anslutning till entrén finner du en inre hall som idag används som sovalkov. Här kan du enkelt få undan sängen från de större sällskapsytorna. Vidare in möts du av lägenhetens hjärta och sociala del. När du kliver in i vardagsrummet möts du av ett vackert ljusinsläpp som sipprar in från vackra spröjsade fönster. Detta rum är väl tilltaget och kan möbleras med stor soffgrupp. Möjligheten att samla vännerna i vardagsrummet för filmkväll är inga som helst problem. Här finns även plats för matbord. Från detta rum nås en stor klädkammare som sväljer årstidernas alla klädesplagg!

Köket och vardagsrummet har en delvis öppen planlösning. I köket finns gott om förvaring bakom vita köksluckor samt generöst med arbetsyta. Invid fönstret finner ni en platsbyggd kökssoffa. Njuta av en kopp kaffe invid det vackra fönstret och blicka ut mot vackra husfasader och lummiga grönska precis utanför fönstret. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, kyl/frys och fläkt. 

Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc, tvättmaskin, handdukstork och förvaring. 

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos denna lägenhet är den vackra och inbjudande innergården som smälter samman med den omgivande parken. Det är som att ha en privat förlängning av parken, där du kan njuta av en lugn och avkopplande atmosfär. Gården är utrustad med bekväma utemöbler och en grill, perfekt för att njuta av solen och sommaren i en privat oas.

För dig som uppskattar vackra vyer och solnedgångar erbjuder fastigheten flera gemensamma balkonger i anslutning till trapphuset. Här kan du koppla av och njuta av solens strålar samtidigt som du tar in den fantastiska utsikten över Blekingetäppan och den charmiga 30-talsbebyggelsen som omger området.

Detta är sammantaget en Södermalmspärla på populära Assessorsgatan. Missa inte denna visning!