BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby Slott

Täckhammarsvägen 25

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • 2.940.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Detaljer i original där ni kan sätta er egna prägel
Välkommen till denna ljusa och insynsskyddade gavellägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Mycket välplanerad med goda förvaringslösningar och extra bekvämligheter så som extra wc och rymlig balkong i soligt läge. 

Här möts man av en effektiv planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett utmärkt stambytt badrum och även ett kök i välbevarat skick. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av originalstandard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt! 

- Originaldetaljer
- Gavellägenhet
- Uthyrningsmöjlighet
- Mycket bra förvaring
- Välbevarad
- Balkong och fransk balkong
- Separat rymlig klädkammare
- Balkong mot lummig omgivning
- Två toaletter, badrum & gäst-wc
- Välplanerad
- Klädkammare
- Stabil förening
- 1466 kr i belåning per kvm
- Möjlighet till uthyrningsdel med separat entré

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med en bra atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Fönster i två väderstreck i gavel, solens strålar kommer fint in i rummet och skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Utgång till balkong. Originalparkettgolv och tapetserade väggar. 

Badrum
Rymligt och stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av wc, dusch, tvättmaskin och handfat. Ljusinsläpp från badrumsfönster.

Kök
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning. Yteffektivt var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken kan verkligen briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med tillhörande ugn och fläkt. 

Sovrum
Två rofyllda sovrum utan insyn. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns inbyggd liten klädkammare i båda. Från ena sovrummet nås en fransk balkong som bidrar till den tidtypiska charmen.

Hall och WC
Välkomnande generösa hallar var det finns bra med avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i båda. Stambytt separat wc.

Förråd
Till lägenheten hör två bra källarförråd samt en matkällare.